Søften/Grundfør Damesenior

onsdag, august 23, 2006

Rygterne om min død er stærkt overdrevne

Der var engang en mand der, efter at have læst sin egen nekrolog i avisen, sendte et læserbrev, hvori han skrev "rygterne om min død er stærkt overdrevne".

(Så har vi vist både blondiner og ex-blondiner med på overskriften)

Og hvor vil jeg så hen med det? Formentlig ingen steder, som sædvanligt.

Men det viste sig (heldigvis) til træning tirsdag, at rygterne om damefodboldafdelings afgåelse ved døden var stærkt overdrevne!

Hele 8 spillere (Jeannette, Helle, Esther, Ronaldejse, Jannie Dahl, Lise, Eva og Malene) dukkede nemlig op, mere eller mindre i topform. Altså rent fysisk forstås, for snakkelysten var ligeså høj som sædvanlig, og hvis enten Helle eller Jeannette kan huske en eneste øvelse vi lavede igår, vil det være imponerende :-) .

Og nu vi er ved Jeannette, så er rygterne om hendes pensionering fra fodbold (heldigvis) også stærkt overdrevne.
Det forlød ellers fra sædvanligvis pålidelig kilde inden træningen (altså der hvor vi sidder og venter på om der kommer nok, inden vi går ind og klæder om (selv om coach har sagt, at vi nok skal blive nok)) at Jeannette helt sikkert havde stoppet karrieren.
I første omgang lod coach sig ikke ryste, og mente at det da var lidt mærkeligt, at Jeannette havde stoppet karrieren, da det ikke var mere end en time siden hun havde meldt sig til de to kommende storkampe.
Derfor var forbløffelsen heller ikke så stor, da Jeannette dukkede op med fodboldtasken over armen (skulderen. Red). Fem minutter over syv ganske vist, men alligevel.
Hvor rygtet helt nøjagtigt er opstået er svært at sige, da der jo trods alt bliver spredt et enkelt rygte eller to under sådan en træning.

Således bød aftenen også på en to-tre gisninger (dog i samme boldgade) om hvorfor Pernille Brøgger aldrig er til træning. Det blev også til en del historier fra Helle "Landis" Bluhms veloverståede cykelferie, ligesom Esthers manglende evne til at tage ansvar for sit eget liv, samt hendes umådeligt gejlede nye støvler, var blandt de berørte emner.
Naturligvis blev der også snakket stolpe op og stolpe ned om Lille-Jones (ham i Tinas mave, ikke træneren), hvor aftenens stærkeste kommentar kom fra Malene
"Hvorfor er din baby helt firkantet Tina" lød spørgsmålet, som vi vist stadig venter på svar på.
Om Jannie har fået noget, og i så tilfælde hvad nåede også at komme op at vende.
Desuden kunne Lise næsten ikke vente med at fortælle hvorfor hun ikke har tænkt sig at komme til træning på torsdag. Det har noget med en vis Madonna at gøre.

For ligesom at sende alle hjem med et smil på læben, havde Ronaldejse gemt den bedste historie til sidst. Nemlig den om manden under (i modsætning til historierne om Brøgger) sengen med kniven, som efterfølgende var skyld i en søvnløs nat til træneren, med forhåbentlig efterfølgende psykologbehandling.

Fodbold? Joh, det blev der også spillet en lille smule af indimellem, under kyndig ledelse af mor Tina, som dog nok skal have tjekket farvesynet en smule. Især hvis man spørger de grønne (som efterhånden blev helt hæderlige til at dække op).


Har du problemer med at forstå det ovennævnte, og vil du gerne være fri for at blive bagtalt, så skulle du måske prøve at møde op til træning engang. Det er faktisk meget hyggeligt har jeg hørt!
Og hvis selv Jeannette har startet karrieren igen, var det måske også noget for dig????

Næste chance er på torsdag, hvor vi træner i Grundfør fra kl. 17.30!

Bemærk tidspunktet!! Ja, det er rykket!

Vi ses