Søften/Grundfør Damesenior

tirsdag, maj 02, 2006

Holdet mod HEI

Efter ved aftenens træning at have testet flere af de tvivlsomme spillere, må coach konstatere at det ikke ser alt for godt ud.
Hverken Tina eller Malene klarede testen og sidder derfor over torsdag. Tina har dog lovet at komme og heppe torsdag (forhåbentligt tager hun Dorthe og Finn Bluhm med).
Malene regner med at være klar til at spille søndag, men det tror coach ikke rigtig på. Vi får se hvem der får ret, forhåbentligt bliver det Malene!
Ronaldejse sprang træningen over, og forventes ikke klar til topbraget torsdag, men satser ligeledes på at være klar søndag. Lægestaben kigger nærmere på hendes skrøbelige krop i morgen. Husk at krydse fingre.

Test af finger
Der var dog også godt nyt. Eva meldte sig nemlig (nogenlunde) klar, hvadenten det så bliver som keeper eller i marken?
Ligeledes forventes det at Stine genindtræder i truppen efter sygdom. (nu skal man selvfølgelig passe på hvad man siger.)
Der er endnu ingen klar melding på hvor slemt det ser ud med Jannies finger, men hun tager med som 14 mand og bliver testet op til kampen.

Det betyder at de følgende er udtaget og forhåbentligt holder sig helt friske (og væk fra kontorstole, Lise) til torsdag:

Jeannette - Helle - Maiken - Esther - Janne - Kamilla - AD - Stine - Trille - Lise - Eva - Jannie.

Nu er der jo nok enkelte der har lært at tælle, og kan regne ud at det ikke er 14, men der forhandles i øjeblikket med flere spændende emner.

Mødetid i Søften er kl. 17.45 (Maiken kører), mens dem der kommer selv forventes at indfinde sig på Skæring Stadion ca. kl. 18.05.

Vi ses på grillen :-)

PS: Og husk venligst på at der er kamp både søndag og tirsdag, har du endnu ikke meldt dig til, kan det nåes endnu. Hurtigt. Tak.