Søften/Grundfør Damesenior

torsdag, april 20, 2006

Herlig åbningssejr

Næsten fuldt fortjent lykkedes det damerne at hive en 2-0 sejr hjem i sæsonens første kamp, også selv om det var helt ude på udebane i Knebel!
Fra første minut satte gæsterne sig på hjemmeholdet fra Mols, og der gik ikke mange minutter før Maiken havde brændt verdens største chance. Helle sendte et fladt indlæg ind foran mål, og i det lille felt, uden keeper, var det eneste Maiken skulle gøre at sætte foden på bolden. Det gjorde hun også, men uheldigvis ramte bolden kun stolpen.

Første mål i de gejlede
Søften/Grundfør fortsatte med at lægge pres på de bagerste rækker hos Mols, og efter 16 minutter gav det pote, da Line (ja, den Line, som var dagens kanin i hatten) kastede et langt indkast til Helle ned af venstresiden. Istedet for at vente på at der var nogen der gad gå med, rundede Helle 3 forsvarere og hamrede bolden i kassen (det første mål i hendes nye gejlede støvler).
Som det er sket så mange gange før, når holdet er kommet foran, overlod man herefter det meste af initiativet til hjemmeholdet, der i hvert fald i en enkelt situation burde have scoret. Udeholdet havde dog stadig indimellem gode tiltag offensivt.
Søften/Grundfør fik reddet stormen af til pausen, hvor Trille uddelte en skideballe til Jones fordi han ikke kan holde sin kæft.

Kigge-væk finten viser sig effektiv
2. Halvleg startede som første var sluttet , med et massivt Mols pres. På grund af et godt kæmpende Søften/Grundfør hold, blev det dog kun moderat farligt en enkelt gang, da Jannie måtte fiske en tv-redning ud af ærmet efter et frispark.
Langsomt begyndte Grøften at komme bedre med i spillet og de sidste 20 minutter af halvlegen begyndte man igen at spille pænt fodbold, hvilket resulterede i et par pæne chancer til Trille, Helle og ikke mindst Line.
Uret nåede dog at passere de 81 minutter før udeholdet fik lukket kampen, men hvilket mål. Den indskiftede Louise May (herefter omtalt som Ronaldejse) lavede aftenens mest maskerede kigge-væk aflevering, der fuldstændig tog fusen på venner og fjender. Heldigvis var Helle helt med på spøgen og scorede sikkert bag en sagesløs Mols-keeper. I slutminutterne gentog Ronaldejse og Helle nummeret, denne gang blev vinklen dog lidt for spids.
Alt i alt må man sige at spillet kan blive meget bedre (ligesom kampråbet), men indstillingen var der ikke noget i vejen med.